Self-Care Staycation by FASHIONABLEFIT

Boka en helg med fokus på dig, din hälsa och ditt välmående. Fashionablefit self-care staycation är en helg i rörelse och stillhet. En möjlighet att gå inåt och inspireras till att skapa sitt liv inifrån med självkärlek.

Self-Care Staycation 26-27 mars

Boka en mysig och kul helg tillsammans i rörelse och stillhetens tecken. Nu har ni chansen att njuta av en well-being weekend med boende på hotellet, hälsosam mat på restaurang Pic Poc by

Boka en helg med fokus på dig, din hälsa och ditt välmående. Fashionablefit self-care staycation är en helg i rörelse och stillhet. En möjlighet att gå inåt och inspireras till att skapa sitt liv inifrån med självkärlek.

Som gäst får du njuta av en riktig boostande helg med boende på hotellet och hälsosam mat på restaurangen Pic-Poc by Pontus Frithiof.

Stärk ditt självförtroende inom träning genom roliga och peppande träningspass med mycket energi, avkopplande meditationer, härliga samtal, relax på Viitalize Gym & Wellness, samt föreläsning och workshop med Hannah.

Den här upplevelsen är för dig som vill ge dig själv verktygen och tiden att börja prioritera dig själv och din hälsa. Inga förkunskaper krävs och vi som värdar och coacher kommer göra allt för att du ska känna dig bekväm och trygg.

Ta chansen, step out of your comfort zone och upplev hur fantastiskt och magiskt livet är när du börjar älska och prioritera ditt välmående på
riktigt.

Hannah Andersson är ansikten bakom plattformen Fashionablefit. Hon har det senaste tio åren inspirerat sina följare till mer hälsa och välmående genom olika plattformar och projekt. Idag jobbar hon även som transformativ coach och utvecklar kurser inom självhjälp och
personutveckling med fokus på healing, growth and self-empowerment.


Datum: 26-27 mars
Plats: AC by Marriott i Ulriksdal, Kolonnvägen 41, Solna
Start: Lördagen den 26 mars från kl. 08.00.
Utcheckning: Söndagen den 27 mars kl. 15.00.
Pris: 2 195 kr. (I priset ingår del i dubbelrum, mat, spa och träning).
Uppgradering till enkelrum: 395 kr.

Schema

Lördag

Ankomst
Presentation av helgen och av alla som kommer delta
Frukost
Styrkepass – Lift weights with confidence
Lunch
Workshop – Self love
Circuit conversation – limiting beliefs
Tid för återhämtning
Yoga flow
Middag
Kvällsmeditation
Spa på Viitalize

Söndag

Morgonmeditation
Frukost
Styrkepass – Gym confidence
Circuit conversation del 2
Gemensam avslutning
Sen utcheckning

Passa gärna på och upplev Överjärva Gård eller Ulriksdals Slottsträdgård som ligger nära hotellet.