Julklappstips

Tre härliga julklappar till dig själv eller någon du tycker om! Köp en julgåva med mervärde: dels får du ett riktigt bra pris, dels får mottagaren ett välmående som varar långt efter julafton.

Om du representerar ett företag och vill köpa julklappar till era anställda, hör av dig till oss så fixar ett paketpris!


Julgåva Spa-dag (mån-tors)

Med både stillhet och rörelse vill hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vår Spa-dag ger dig en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i vår härliga miljö.

Ordinarie pris: 495 kr. Nu: 395 kr

Julgåva Massage 50 min, mån-fre


Den klassiska svenska massagen är både djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar vilket minskar spänningar och värk i muskler och leder. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet.

Ordinarie pris: 995 kr. Nu: 895 kr

Julgåva Guldmedlemskap 12 månader


I våra medlemskap ingår fri tillgång till gym, gruppträningspass, pool, jacuzzi, aromabastu, torrbastu och ångbastu. I omklädningsrummen erbjuder vi schampo, balsam, duschtvål och bodylotion, Handduk ingår vid varje besök. Som medlem erhåller du 10 % rabatt på alla våra behandlingar samt Personlig träning.

Ordinarie pris: 11 900 kr. Nu: 9 900 kr