Aktuellt

Träna med en personlig tränare i mindre grupp!

Vill du komma igång med träningen, se mer resultat av din träning eller ta din träning till nästa nivå?

HDå har du möjlighet att träna tillsammans med en personlig tränare i små PT-grupper. Detta passar dig som vill kombinera personlig träning med motivationen man får av gruppträning!

Läs mer här!

Self-Care Staycation by FASHIONABLEFIT 26-27 mars

Boka en helg med fokus på dig, din hälsa och ditt välmående. Fashionablefit self-care staycation är en helg i rörelse och stillhet.

Hannah Andersson är ansikten bakom plattformen Fashionablefit. Hon har det senaste tio åren inspirerat sina följare till mer hälsa och välmående genom olika plattformar och projekt. Idag jobbar hon även som transformativ coach och utvecklar kurser inom självhjälp och personutveckling.

Läs mer och boka här!

Ny Well-being Weekend i januari!

Träna och njut tillsammans under en well-being weekend 29-30 januari 2022, på AC by Marriott Stockholm Ulriksdal – i samarbete med Viitalize Gym & Wellness.


Boka en mysig och kul helg tillsammans i rörelse och stillhetens tecken. Nu har ni chansen att njuta av en well-being weekend med boende på hotellet, hälsosam mat på restaurang Pic Poc by Pontus Frithiof samt träning och avkoppling på Viitalize. Vi har skräddarsytt ett tränings- och spaschema med både högt tempo i klasser och mycket avkoppling med lugna pass och meditation.

Läs mer och boka här!

Tre bra julklappstips

Tre härliga julklappar till dig själv eller någon du tycker om! Köp en julgåva med mervärde: dels får du ett riktigt bra pris, dels får mottagaren ett välmående som varar långt efter julafton.

Om du representera ett företag och vill köpa julklappar till era anställda, hör av dig till oss så fixar ett paketpris!

Köp dina julklappar redan idag, de finns bara i begränsad mängd. Läs mer och handla!

Mor & Dotterhelg 20-21 november


Träna och njut tillsammans under en well-being weekend på AC by Marriott Stockholm Ulriksdal – i samarbete med Viitalize Gym & Wellness.


Boka en mysig och kul helg tillsammans i rörelse och stillhetens tecken. Nu har ni chansen att njuta av en well-being weekend med boende på hotellet, hälsosam mat på restaurang Pic Poc by Pontus Frithiof samt träning och avkoppling på Viitalize.

Vi har skräddarsytt ett tränings- och spaschema med både högt tempo i klasser och mycket avkoppling med lugna pass och meditation.

Läs mer och boka här!

PT-erbjudande för dig som medlem


Varför inte boka en kick-start med vår PT Therese Kihlberg, hon är fantastiskt kunnig både inom kost och träning.


Du får nu möjlighet att köpa ett paket för 3 395 kr, vi bjuder på ett första möte (30 min) där ni tillsammans sätter ihop ett bra träningsupplägg som passar just dig. Sedan bokar ni in tre tillfällen för personlig träning.

Passa på att boka in dig på våra gruppträningsklasser,
boka din plats via mail info@viitalize.se

Cirkelträning

Måndagar 17.00 och tisdagar 11.00 (60 min)

Vattengympa

Onsdagar & fredagar 11.00 (30 min)

Yoga

Torsdagar 19.00 (60 min)

Movement & Core

Fredagar 12.00 (45 min)